Räddningen kom!

Oj, det här var länge sen! Har varit utan internet i ca 5 dagar (!) Har därför inte hunnit uppdatera... Men bättre sent än aldrig! ;)
Har varit med en groda till Kokkola och skulle hitta mej en bästa vän, men den fanns ingenstans i Kokkola och därför åkte vi till Jakobstad för att se om vännen fanns där och i en R-kiosk fann jag den! :D

Snabb uppdatering!

Kommer en kort och snabb uppdatering nu! Jag har inte hunnit uppdatera så ofta på sista tiden pga. att min dator bråkar med mej... Det är orsaken till den låga uppdateringen :(

Julfest!

Blir julfest ikväll ! Äntligen jullov, sovmorgonar och en massa ledighet! Kommer inte en dag för tidigt ;) Får se om man orkar hitta på något efteråt eller om man bara vill sova ;)
Snart Jul! Bara 3 dagar kvar!

Gäsp!

Sitter i skolan och tråkar! Snart blir det modersmål två timmar i sträck och sen fortsätter det med studiobesök! Ytterst spännande skoldag ?


Gääääsp

Söndag...

Är lite off idag... Trött och nöjd och supernära jullovet! Har inte alls gått och väntat på det sen höstlovet ;) Vet inte riktigt vad ja ska hitta på idag, men det blir säkert spännande ! *host*

Skolvecka= slut!

Nu är skolveckan slut och det som står på helgen schema är CHILL! Tänker kanske sitta hemma idag om inte jag kommer på någon rolig aktivitet... Får se hur det går



Såå bra! :D

Hur gör man?

Här kommer den förbättreade versionen av Lady Gagas Bad Romance! ;)






Börjar 12:30 idag och ska börja ställa mej i ordning :)

Irriterad Kväll?

Irriterad? nej då! Inte mer iallafall :) Bra musik som stavas J-A-M-E-S   B-L-U-N-T hjälper mej att försöka att inte skrika ;)

Sjuk?

Illamåendet jag hade i går kväll börjar bubbla upp igen... Jag vill inte bli sjuk! Igå när jag skulle sova hade jag huvudvärk och illamående... hoppas inte jag blir sjuk nu för det får jag inte! Det är tok för mycket just nu...

Blev isbjörnstema ? Don't question it...


Just saying hi...

a terrible bear attack...

High Five!

Random?

Har en lång och bra sovmorgon! Börjar 10 över 11 ;) Lyssnar på 30 seconds to Mars och är allmänt glad! Kan det bli bättre ? :D
Nedan följer 2 random bilder!

ChillTime!

Kom just hem från skolan och ska gå och städa smått upp i mitt rum! Men först en stund chillning ? ;)
Snål på choklad ;)

Tv Bäver!

Det kommer lite sent, men här är en bild från Lucian jag var och tittade på.
Dålig kavlité pga. telefon bild.








Har varit bänkad framför tv:n och kollat på dubbelavsnitt av The Simpsons och senare Scrubs dubbelavsnitt ;)
The Simpsons
Scrubs

Lucia!

Idag är det lucia och fridfullt överallt. Sitter i skolan och gäspar tillsammans med hela PG ... Blir Lucia program snart och sedan uppsats skrivning resten av dagen :(


En bäverlucia!

Godnatt!

Det blir att krypa under täcket för min del nu :) Har varit en "lång" dag... Yea, right, men jag far och "sova" iallafall! :D
Gonatt! ♣

Fear Factor!

Har sett äckligaste saken jag har någonsinn sett just! Programmet Fear Factor som är ett amerikanskt program och det är precis som namnet att dom gör saker som folk är rädda för, deras mardrömmar!

Först skulle de dyka in i en buss som är under vatten och rädda 4 "dummies", alltså dockor. Andra ronden var att de skulle söka i kohjärnor efter brickor... de fick bara använda munnen... Sist i finalen skulle de gå högt ovanför marken och riva lös lappar från en "ställning".
.
Den som vinner får 50, 000 Dollar! Hittade inget klipp från programmet jag såg, men sätter in en annan video från Fear factor ;)
Jag tycker att hon är sjukt modig! Jag skulle aldrig klara av det där...

Bil trubbel?

Igår var en intressant kväll! En bil hamnade i diket och blev uppdragen med traktor. Allt gick bra så det är tur! Idag ska jag bara chilla och ta det lungt :)
Börjar få Jul/Vinter feelis! ^^

Winter Wonderland!

Måste bara dela denna med er! :)


Jason Mraz- Winter Wonderland

Grattis Jay!

Grattis Jay Smith till vinsten! Nu får man se om det blir som alltid (nästan) att den som blir andra går det bra för och den som vinner fastnar i något skitkontrakt... Får se vem som blir kändare av dessa två. Jag tror ändå att Jay blir mera framgångsrik och känd!
Ikväll kan det bli spännande att se vad som kommer att hända! Vi tar det som det kommer! :D
Moon...
Okay, Do it E.T style!
Lets Go to The Moon...

This Is War!

Random rubrik, random humör, random förväntnigar för kvällen = Random kväll! Får se vart detta kan leda ... Det KAN bli spännande! ;)
.
.
hehe...

Back To The Stoneage!

En tidig och kall vintermorgon sitter Gorra och hennes man vid den välstaplade brasan och försöker få en eld att härja. Deras dotter Ubba-stina är inte där och Gorras man försöker få det att brinna, men till slut får Gorra ta det i sina egna händer och får igång elden på ett kick...
 





Japp, vi har än en gång filmat en liten snutt på det som ska bli PG nästa "masterpiece". Sitter just nu i skolan och gäspar. Fick just färdig gjord min uppgift i modersmål så jag fick sluta tidigare! Det som fortfarande återstår är att ta fram min musikaliska sida och våldgästa musik lektion med buller och sång ;)





Det här är jag om några år! ;)

Tomorrow Is Friday!

Har kommit hem från skolan/staden! Lever fortfarande... Lyckades hitta två julklappar, och jag som inte skulle köpa julklappar.. hmm... Hoppas Pingvin och Groda blir nöjda ;) För tillfället skulle humöret kunna vara bättre, men det är ganska oväsentligt, för imorgon är det fredag!
Lista ut vilken sång ;)

Bricks Breaking!

Håltimme... underhållning... Det blir Bricks Breaking! Det är en helt underbar underhållning :)
Efter håltimme blir det Modersmål och efter det blir det möjligtvis att åka in till staden efter mitt körkort! Har bara papper ännu...


Bricks Breaking


Amigurumi ^^


Destiny...

Råttklocka ?

"Rat Powered Clock"... Behöver man verkligen en sån där klocka? När en råtta (eller hamster) springer i hjulet är klockan igång, men inte annars... Vad är det för vits med en klocka som visar fel ? ;)
Ett springhjul, med klocka...





Säkert är den användbar för vissa, men jag tycker i alla fall att den verkar rätt patetisk.

Skoltråk!

Sitter i skolan och har håltimme. Har en hemsk huvudvärk som jag inte alls vill ha! Blir det inte bättre så blir det hemresa... Vi får se hur det blir. Jag vet att man inte ska sitta framför datorn med huvudvärk, men vad ska man annars göra på håltimmar ? ;)


!!!






Ha det gott! Tror jag lägger det på så vis att om huvudvärken inte blir bättre när håltimmen är slut så åker jag hem!

Natten är Kommen!

Kvällen är kommer, John Blund triumferar! Det börjar verka natt tycker mitt huvud... Det är fullt, men inte tungt för alla prestationskrav är bortblåsta! Hur bra är inte det? Låter för bra för att vara sant :)
.
.

When everything is gone,
there's nothing to lose,
just things to claim.
.
.
Gonatt ♣

Idag är En Bra Dag!

Idag är en bra dag och jaaag har dee braa! :D Okej, nu seriöst. eller kanske inte...


Min klockas ljud smittar,
Jag får något fel!
Om jag har tur kanske jag hittar.
En lösning eller åtminstonde en del.
Jag vet att jag mat klottar,
men jag söker inte efter kottar,
något som stoppar klockan, kanske gel?



Hör på bra musik och allt är toppen!
30 seconds to Mars - Kings and Queens

Skoldags/Bildbomb?

Har bara en lektion kvar denna dag. Ska spela exemplarisk elev och delta i de följande lektionerna på denna dag.

Har nu just ganska tråkigt. Det betyder bildbomb... Det har hänt ganska ofta senaste tiden att det dyker upp bildbomber här och där i min blogg, men det är inget att bry sig om :)


Pepparkakor... ganska välgjorda.

Tyckte den var så bra att jag bara måste sätta in den :)

30 seconds to Mars - Jared Leto

...

Alla bilder är tagna från www.WeHeartIt.com!

Kvälls Uppdatering !

Det börjar bli John Blund dags snart. Känner mej trött och helt slut trots att jag inte alls gjort något idag... Konstigt...
Hoppas att skoldagen blir lugn imorgon, för jag orkar inte med en massa program för mitt huvud är fullt med massa skit som jag vill ha bort.
Idag är den inofficiella bildbombsdagen...
Hide And Seek
...
...
Sant, sant. De är jobbigt...

Självständiga...

6 December 1917 blev Finland självständigt. Staten Finland är 93 år.
En ledig måndag... Det känns som söndag för, att jag vet att jag måste till skolan imorgon. Det är mindre bra.
Idag har jag inte gjort något vettigt, bara tagit det lungt, funderat och förberett mig mentalt för skolan.
Ursäkta denna bildbomb
Grattis Finland!
Blått.

Ring Ring!

Sitter och lyssnar på en väldigt bra Disney låt! Lyssna och Njut! Disney måste vara bästa som någonsin hänt världen! Bra film musik, bra barndom och fina filmer!
Ja du, vi två mot världen... som alltid...
Blir en kort intensiv mental paus i min "stressiga" vardag...
Put Your Faith in What You most believe in, Two Worlds, One family.

Fullt Program!

Var igår med Margot. Det var roligt. Vårt första stopp var ett julfest för söndagsskolan. De hade en jultablå en sketch och Lucia, de var jätte gulliga!
Dålig kvalité pga telefon bild, men det föreställer Lucia.
Senare blev det att fara på en konsert med ett religöst band som heter Orion och ett annat religöst band som heter ZadiQ. De var bra, men lite för mycket ljud för min smak ;)
Detta var ZadiQ  om ja minns rätt

Helt bra dag/kväll igår! Tack! :)

Nyvaken...

Är nyvaken och trött. Tyckte gårdagen fick godkännt och nu är det bara att vänta och se vad denna dag vill med mej...
Jag har upptäckt hur nära jul det är och jag har ännu inte hunnit ens tänka på något som börjar på julklappar! Jag är en person som tar precis allt i sista sekunden... Ska man försöka ändra på det eller inte ?
Stämmer faktiskt otroligt bra! :)

Filosofier!

Sitter hemma och grubblar över saker man inte ska ens behöva fundera på. Funderar vad som skulle kunna vara roligt och direkt ploppar en kaffekopp upp i huvudet... Random ? Lite kanske...
Får se om de blir kaffe eller ej, men väntar på svar från Margot och funderar vad hon gör när hon inte svarar... Har fortfarande ingen bil pga att lumilyhty (lotteri med bil som högsta vinst) inte vill att jag ska få en på direkten. Skulle inte vara helt fel med en full tankad bil nu...
Jag ber om ursäkt för att ni får läsa om mina filosofier så ja tänker gå och avnjuta en kaffekopp.
Kaffe!

Skol Kul!

Har slutat för dagen! Äntligen helg!

Nu inväntar jag svar av min moder om hon kan hämta mej eller ej... Det är väldigt givande med den andra håltimmen för dagen. Funderar starkt på att lägga min värdefula tid till studier, men kanske som ni har märkt har jag redan hunnit fara till min blogg och det betyder studiefri tid :thumbup:



Nu blir det att se vad helgen har att erbjuda... har en dubbel dejter inplanerad och ska troligtvis dejta en till som jag alltid dejtar med om jag inte är på dejt med någon annan ;)

BildBombVarning!

Har redigerat bilden själv lite



Tycker att denna var vacker

Tyckte denna var cool... och lite speciell...

Skola + studier.

Godmorgon...
Kom just till skolan och sitter som bäst och lagar skolarbete och ska troligtvis på någon självständighets sak!

Måste gå nu, men uppdaterar igen efteråt!


Hem Igen!

Nu är jag hem igen! Har nu konstaterat som många gånger redan att det är kallt + vinter...
Börjar skolan imorgon först kl. 11:10, men måste fara dit till 9 pga bilbrist.
Har haft en super trevlig kväll med massa härligt folk + Gud som har stått i centrum.
Gud är verkligen god!

Blir sängdags nu. Ska sova som en stock som inte ska sågas på 100 år! Är verkligen dö trött nu! :O
Gonatt! ♣

Hejs!

Nu ska jag gå och vara smart och senare till Emmas på något hemligt stämplat! ;)
Hej då! :)

Stone Age!

Första uppdateringen idag...

Jag hade världens värsta mardrömm! Jag drömmde att alla mina tänder blev gula och trillade bort! Hoppas verkligen att det inte händer på riktigt!

Idag har det varit lungt i skolan. Min sjätte personlighet visade sig själv och han verkar heta Tugg, Tugg Stark. Han är från stenåldern... Det var spännande. Min personlighet fick medverka i en mystisk film om stenåldern. Hollywood... Here I Come! ;)


Nästan såhär såg det ut. Förutom att dinosaurien var en hund och lite mindre.

Viktiga saker!

Jag känner på mej att det är något viktigt jag har glömt, men jag kan inte komma på vad det skulle kunna vara...
Jag får fundera vidare en stund och väcka min hjärna från sin skönhetssömn. Min hjärna har sovit längre än törnrosa så den kan vara lite ringrostig, men hoppas den funkar lagom till helgen ialla fall :)
Nu blir det kaffe så länge jag filosoferar om den viktiga glömda saken.

Bild Bomb !

Har varit hemma och haft "roligt" i 2 timmar nu. Yay! I allafall är det roligare än finska. Tänkte jag skulle ladda upp ett par bilder jag hittade när jag var på WeHeartIt. Nu ska jag ladda upp dessa bilder sen ska vi se vad dagen har att erbjuda. :)

Två roliga HP- bilder:



Jag tyckte denna katt var gullig, men den ser lite mystisk ut...


Jag uppdaterar mer senare på dagen!

Hej svejs! ζ:

God Morgon!

God morgon!

En fin god morgondikt som ni får ta del av :O


Solen stiger över snötäckta fjäll.
Nyvaken funderar jag, vem vill bo på ett berg.
Tanken slog mej som en
smäll.
Kanske där bor en liten jule dvärg.

Kanske har han ett stort vitt skägg,
och en snäll gullig ren.
Som mat kokar han
ägg
och renen får ett sött knäck ben.



Sitter i skolan och är aktiv studerande på Facebook. Har en konstig figur bervid sig. har ännu inte förstått var hon kommer ifrån eller vart hon är på väg...

RSS 2.0